Mobil Twitter


Mobil Twitter - Csiripelj mobilról

A közösségi oldalak sorra mobilizálódnak. A tulajdonosok nem mehetnek el amellett az igény mellett, hogy a nép már nemcsak az asztal mellől akarja a kapcsolatot tartani valós és virtuális ismerőseivel. Az iwiw mobil verziója után egy nemzetközi mikroblog szolgáltatást, a Twittert választottam. Persze a Twitter mobil verziója már korábban kész volt, mint az iwiwé, csak én vagyok egy kicsit lemaradva.

Ha megnézzük, hogy az átlagos twitterhasználók milyen arányban twittereznek mobilról, akkor elég gyenge eredményt kapunk. Elég, ha megnézzük a Golgenblog Twitter versenyében résztvevők csiripelését. Én nem találtam olyat, aki akár csak egyszer is a mobiljáról csiripelt volna. Pedig, ha valakinek, akkor nekik illene…

A mobil Twittert az m.twitter.com címen lehet elérni. Belépés után a szokásos kérdés fogad bennünket: Mit csinálsz? A felület viszont sokkal egyszerűbb, áttekinthetőbb. Az oldal gyorsan töltődik be az általunk követett emberek utolsó 20 tweetjével, plusz egy egyszerű menüvel, ahonnan a profilunkat, és a többiek oldalait érhetjük el. Így gyakorlatilag folyamatosan nyomon tudjuk követni mobilról az ismerőseink életét, nem maradunk le semmiről.

És még valami. Ha sokat SMS-eznék, biztosan hamar váltanék Twitterre, mert ezen keresztül ingyen lehet sok emberrel egyszerre kommunikálni. Számítógépről és mobilról is.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: