emu.jpg (305×620)A menetrend alkalmazás a kezdőoldalon illetve a menüben automatikusan a telefon kijelzőjének méretéhez igazítja a karakternagyságot. Ha futás közben, normál indításnál (teljes verzióban) valamilyen hiba adódna, érdemes minimum verzióban újra próbálni. Ilyenkor a program nem tölt be képeket és minden olyan funkciót kikapcsol, ami memóriát foglalna. Ha a program indítása után a verzió választásának menüjében “NEM KÉRDEZ RÁ LEGKÖZELEBB”-re állítjuk a készüléket, a következő indítástól kihagyja ezt a funkciót és a kiválasztott módban (teljes vagy minimum) indul az alkalmazás. A kezdőoldalról elérhető a “BEÁLL.-INFÓ” menü, melyben a következő változtatások hajthatóak végre:
KIÍRÁS – A menetrend kiírásánál két lehetőség jöhet szóba. A “MOBIL” (3.0 verzió előtt: “RÉGI”) egy egyszerű, a telefon alap j2me beállításaival, saját kiíró rutinjával, míg a “PROG.” (3.0 verzió előtt: “ÚJ”) a program saját színeivel, változtatható karakter nagysággal, sortávolsággal, ugrási távolsággal, jeleníti meg a menetrendi adatokat.
Jelenleg a megállólista csak PROGram módban érhető el!
IDŐ BEÁLLÍTÁSA – Vannak olyan telefonok, melyek nem adnak át pontos időt az alkalmazásnak (főleg a nyári-téli időszámítás okozza ezt problémát), az ilyen hibákat lehet orvosolni ezen funkcióval.
TÖRDELÉS – Itt kiválasztható, hogy a menetrend kijelzésénél egy sorba mennyi perc kerüljön kiírásra.
Járatválasztás beállítási lehetőségei: A járatok a 7-9 gombokkal közelíthetők-távolíthatók függőlegesen egymástól, míg az 1-3 gombokkal vízszintesen hajtható ugyanez végre. A *-# gombokkal az elejére-végére pozícionálható a kiválasztás. Menetrend kijelzőre vitt adatainak átalakítása (csak PROG. módban): Az adatok a *-# gombokkal közelíthetők-távolíthatók függőlegesen egymástól. Az 1-3 gombokkal szabályozható a le, illetve fel lépdelés távolsága. A 7-9 gombokkal az idő helyzete pontosítható, valamint ekkor megtekinthetőek az információ adatai is. A 0 gombbal karakter nagyságot lehet változtatni (ez a funkció csak akkor működik tökéletesen, ha a telefon rendelkezik az összes alap j2me fontkészlettel). 4-6 gombok: ha elérhető megállólista az adott járathoz, akkor ezen gombokkal választható ki a megfelelő. 2-8: Le, fel léptetés. 5-ös gomb lenyomásával visszalép az alkalmazás a főoldalra.

Letöltéshez kattints a város nevére!

Reklámok

Hozzászólások: "http://mobilmenetrend.hu – busz menetrendek telefonra" (1)

  1. imikeeh vagyokh szerint:

    kakit edd meg te fos

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: