GT Racing Hd


Realisztikus hangvételű benzinfaloda, hd minőség, komoly szavatosság. Ragadj mobilt, és alázz!gt_racing_motor_academy_hd_v3.1.1.jpg (400×267)

A sok árkád zúzda után üdítően hat a Gameloft szimulátorosabb beütésű versenyjátéka. Már a felütésnél látszik, hogy odafigyeltek a részletekre: részletgazdag átvezetővideó után ízlésesen megtervezett menü fogad minket. Multis és szimpla futamok kelletik magukat, de ott van minden szólózó álma, a karrier. Itt mondjuk csak a vak nem látja a hasonlóságot a Gran turismoval, de legyünk nagyvonalúak, mert legalább azt is megkaptuk andira, ha ily módon reinkarnálódva is.

Addig semmi móka, amíg nem szerzünk legalább egy alapszintű jogsit. Néhány gyökér tipusú kresszfeladat után viszont mienk a pálya. Első lépésként verda kell közénk és az aszfalt közé. 25 autógyár számtalan márkájából választhatunk /majd, egyelőre be kell érnünk a rozzantabbjával…/, ha marad lé, még tolhatunk

ningot is. Motorikus izgatás, látványelemek, gumi, felfüggesztés- van itt minden, csak hogy ne unatkozzunk. Valóságban is létező pályákon megy a gumifüstölés, de ha már unjuk az aszfaltcsíkot, van rally, hogy kilinccsel előlre közlekedhessünk. A többi csak a szokásos: verseny, jó helyezés, lóvé, még több verseny. Új gép, verseny, tu alá némi tun

nning, még több verseny. Nincs itt világmegmentés, hercegnő kiszabadítása, meg effélék, de ne legyünk telhetetlenek.

Hangügyileg a cucc nagyon egyben van. De ami igazából kiemeli a tömegből, az a valósnak ható fizika, és a vadító grafika. Komolyan mondom, ez már bőven az első két playstation között van, de inkább a másodikhoz közelít. Csak menni kell egy kört Monte carlo-ban, és meglátjátok, miről beszélek! És ha már Monti carlo: az autók viselkedése sem egy Need for speed. Ésszel kell venni a kanyarokat, mert hamar falra kenődés lesz a verseny vége.

A

 végére, csak hogy

 összefogla

ljam: szemké
nyeztető fé

lszimulátor, ritka a platformunkon, mint a fehér Ferrari. Ha csak egy kicsit is foglalkoztat a téma, taposs a gázba!

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés: Kattints ide

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: